Tip de redactie

Wat zijn je gegevens?
Over welk onderzoek gaat het?
Wat is je tip?
Voeg een document toe (optioneel)

Via bovenstaand formulier mail je jouw tip direct naar de redactie.

Stuur je liever een mail, dan kan dat op:

demonitor@kro-ncrv.nl

Een tip per post kan naar:

KRO-NCRV
t.a.v. De Monitor,
Postbus 25000
1202 HB Hilversum

Zorgvuldig en anoniem

We lezen alle tips zorgvuldig en zullen indien nodig contact met je opnemen als wij meer informatie kunnen gebruiken. Wij zullen onze bronnen altijd beschermen. Indien gewenst dragen wij zorg voor jouw anonimiteit.

Verkeersveiligheid

Ben jij slachtoffer van roekeloos rijgedrag?

7 april 2017, 8:50 - Saskia Adriaens

De meeste ongelukken in het verkeer worden veroorzaakt door te hard rijden, alcohol en afleiding door mobiele telefoons. Toch wordt daar steeds minder op gehandhaafd. Het aantal staande houdingen door de politie is van 1,5 miljoen in 2007 gedaald naar 250.000 in 2015. Terwijl het niet goed gaat met de verkeersveiligheid in Nederland, want het aantal ernstige verkeersgewonden en – doden is de laatste jaren toegenomen. In ons eerste uitzending over dit onderwerp zochten we uit hoe dat kan. In de vervolguitzending willen we ons meer richten op handhaving. Daarvoor zijn we op zoek naar slachtoffers van roekeloos rijgedrag.

Oproep

Ken jij iemand of ben je zelf slachtoffer van een ongeluk in het verkeer door roekeloos gedrag? Dan komen we graag met jou in contact. Mailen kan naar: demonitor@kro-ncrv.nl.

Toon reacties
Reageer